Què fem?

L'Orfeó compta actualment amb diverses activitats culturals i recreatives compreses en una agenda mensual, que permet tant als socis de l’entitat com al públic en general el poder gaudir d’una àmplia oferta de difusió de la cultura catalana a Mèxic. A la seu de l’Orfeó hi duem a terme des de celebracions de dates històriques a festes populars, passant per concerts o exposicions, entre d’altres actes lúdics i artístics.

A banda de les activitats programades de manera puntual, al llarg de l’any la Massa Coral organitza periòdicament diversos concerts; a més, actualment a la seu de l’Orfeó també s’hi programen actuacions dins el cicle de “Sábados corales”, que compten amb la participació de diversos cors mexicans.

També s’ofereixen cursos de català dirigits a totes aquelles persones que desitgin estudiar la llengua i la cultura catalana, i també se’n programen de comprensió lectora i de cultura i arts catalanes.

Cada dissabte a les 14h es programa una sessió de “Cine Club”, on s’hi projecten pel·lícules amb diferents temes escollits mensualment.

Finalment, al llarg de l’any es publiquen diverses convocatòries de concursos entre els qual s’hi compta el Tirant Lo Blanc de contes o certàmens de fotografia, entre d’altres.

En definitiva, volem que l’Orfeó segueixi sent el centre de la cultura catalana a Mèxic: representant un bocí de Catalunya en aquest país com ho ha estat des de la seva fundació l’any 1906, però essent també alhora un punt de trobada de catalans i dels seus descendents, així com un nucli d’intercanvi entre les cultures mexicana i catalana.

  

Contacta'ns

Si vostè té algun dubte, si us plau no dubti en contactar amb nosaltres!

On som?

Lafayette No 28, 
Colonia Anzures
Alcaldía Miguel Hidalgo
Ciudad de México 11590 México