Classes de Català

Cursos de català

El curs de català (30 unitats) es divideix en 3 mòduls: bàsic, llindar i avançat.

Cada mòdul consta de 10 unitats i té una durada de 2 mesos i mig. Les classes són intensives, amb una classe setmanal de 4 hores en la qual s’estudia una unitat completa. En acabar el mòdul, s’aplica un examen de final de nivell i s’atorga un diploma. Els horaris per a cada mòdul es poden escollir entre una tarda a la setmana de 5 a 9 de la nit, o els dissabtes de 9 a 1 de la tarda. Iniciem cursos cada 3 mesos des del nivell bàsic. El material necessari per a cada nivell és: un dossier d’exercicis que s’entrega al començament del curs, i com a material complementari es requereix una diccionari català-castellà, un llibre de verbs catalans conjugats i una gramàtica catalana ( en castellà). Aquests tres últims llibres s’utilitzaran en els tres nivells.

Els alumnes tenen a la seva disposició material auditiu i aula de lectura.

Cursos opcionals: 

  • Cursos de conversa: S’hi pot accedir un cop finalitzat el nivell bàsic. L’objectiu d’aquest curs és aconseguir fluïdesa i seguretat en l’ús del català.
  • Cursos de perfeccionament: S’hi pot accedir una cop finalitzats els tres nivells de català. Aquest curs té una duració de 3 mesos, és intensiu amb una classe setmanal de 4 hores. També s’hi poden inscriure aquells que, no havent fet amb nosaltres els cursos de català, tenen coneixements de la llengua i volen perfeccionar-los. En aquest cas previ examen de nivell.
  • Curs de preparació per a l’obtenció del Certificat Oficial de català (Institut Ramon Llull): Es prepara per a qualsevol dels 5 nivells que convoca l’Institut Ramon Llull: bàsic, elemental, intermedi, suficiència, superior. Possibilitat de presentar l’examen per a l’obtenció del Certificat Oficial de català a la seu de l’Orfeó Català de Mèxic, cada mes de maig (inscripcions fins a final d’abril)

Si vols més informació envia'ns un correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

  

Contacta'ns

Si vostè té algun dubte, si us plau no dubti en contactar amb nosaltres!

On som?

Lafayette No 28, 
Colonia Anzures
Alcaldía Miguel Hidalgo
Ciudad de México 11590 México