X Concurs Dia del Llibre i la Rosa

DARRERS DIES PER A PARTICIPAR EN EL X CONCURS DIA DEL LLIBRE I DE LA ROSA
La data límit d’entrega dels relats del concurs convocat en català, occità i diverses llengües indígenes d’Equador i Mèxic és el 31 d’agost

En català està dirigit a persones a partir de 15 anys relacionades amb els Països Catalans exteriors i també a persones que resideixin als Països Catalans que no hi hagin nascut en les categories de “relats curts” (500 a 1000 paraules) i “narrativa” (1001 a 2500 paraules) en format escrit o oral. La informació amb les bases i el formulari d’inscripció es troben al web www.casalquito.cat. Els premis són la publicació en un llibre, 100 usd i la difusió audiovisual dels guanyadors i les obres.

El concurs, que va néixer el 2004 a Quito, compleix enguany la 10a edició, just en el marc de l’inici del decenni de les llengües indígenes. Pretén ser una plataforma per crear sinergies entre llengües amenaçades, contribuir a enfortir-les i visibilitzar-les i posicionar la seva defensa com una causa universal. Ha anat sumant organitzadors amb els anys, i en català és promogut per diferents casals americans (Quito, Guayaquil, Orfeó de Mèxic, Costa Rica, Paraná), No em canviïs la Llengua, la RAB (Ràdio Amèrica Barcelona), Casals en Xarxa i Catalans al Món. Com a organitzadors generals compta també amb la UNESCO, la Secretaria d’Educació Bilingüe i el Consell per la Igualtat de Pobles i Nacionalitats d’Equador, la fundació Pachamama i CORAPE. L’acte de premiació està previst per al 21 de setembre i tindrà format híbrid.
Més informació: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., +593998524629 (whatsapp/mòbil)

 

 

  

Contáctenos

Si usted tiene alguna duda, por favor no dude en contactar con nosotros!

Dónde estamos?

Lafayette No 28, 
Colonia Anzures
Alcaldía Miguel Hidalgo
Ciudad de México 11590 México