Presentació de llibre: Poemes en paper arròs

Dissabte 27 d’octubre cinc de la tarda

Antologia poètica de Jon Gras
(Sant Carles de la Ràpita, 1984-2014)

Poemes en paper arròs

(edició mexicana).

Es tracta d’una antología poètica traduïda i adaptada al “chilango” que el mateix Joan tenia la intenció de presentar a Mèxic, però que el seu prematur i sobtat traspàs, als 30 anys, no va permetre.

Presenta: Emma Sofía Peraza


 

Agenda · Abril

Dissabte 14 d’abril

sis de la tarda

Dia Internacional del Pres@ polític@

PRES@S POLITIC@S: EL QUE ESPANYA NO VOL RECONÈIXER AVUI. Projecció de “1-O” i “Tortura en el país Basc” i Debat amb la participació de: Montserrat Gispert Cruells (exiliada de la guerra) Rafael Vidal Anglès (president de l’Orfeó Català de Mèxic) Jon Solaun Acedo (membre de diàspora basca i de l’esquerra independentista basca).


Celebració de la Diada de Sant Jordi

Diumenge 22 d’abril

onze del matí

Inauguració de la Fira del llibre i obsequi de roses. dues del migdia Celebració Eucarística en honor a Sant Jordi i a la Verge de Montserrat, patrons de Catalunya organitzat per un grup de socis de l’Orfeó Català, a l’esglèsia de la Immaculada Concepció (Av. Manuel Gutiérrez Zamora, cantonada amb Ribera a la colònia Las Águilas.

tres de la tarda

Dinar. Menú: Amanida verda, botifarra amb seques, crema catalana, 1 copa de vi negre. Preu Adult $220. Preu nen $ 140.

sis de la tarda

Concert de la Massa Coral de l’Orfeó Català a càrrec de Paul Aguilar de Azcué, Director i Martin de la Rosa, pianista. Ball de Sardanes

 


Dissabte 29 d’ abril

una de la tarda

Teatre infantil. Projecte Teatro Solar presenta “Els viatges de l’avi”, la llegenda de Sant Jordi. Text i direcció: Mònica Álvarez. Actuació: José Pescina. Música: Manuel Viterbo. El Pep és un jove viatger mexicà que recorre ciutats explicant històries. Quan era un nen, el seu avi li explicà una llegenda de Catalunya que mai oblidà. Amb artesanies, jocs tradicionals mexicans i cançons, el públic s’endinsarà a la llegenda de Sant Jordi. Preu: $50 Adults i $50 nens i nenes


 

Agenda · Març

Dissabte 10 i diumenge 11 de març

de deu del matí a vuit del vespre

GLIT.TER

Basar (música, moda, disseny, gastronomia)


Diumenge 18 de març

dotze del migdia

Recital de veu i piano

Alejandro Toledo (veu) Deborah Silberer (piano)


 

Agenda · Febrer

Dissabte 10 de febrer

set de la tarda

Celebració del Carnestoltes hi haurà ball, concurs de disfresses, “tacos de canasta” i molta diversió.

Preu adults $100 / Nens i nenes $80 (begudes no incloses).

Reserves als telèfons 5207-5114, 5207-9310 y 5525-0925 con Eva ó Marcela.


Dissabte 17 de febrer

sis de la tarda

La República catalana en el context europeu.


 

Agenda · Gener

Dimecres 10 de gener

set de la tarda

Cicle “X Trobada Hispanoamericana de Cinema i Video Documental Independent” amb Entre el que és sagrat i el que és profà. Mèxic / 2014 / 78 min. Pel.lícula documental que realitza una exploració visual i antropològica mitjançant l’esperit de l’home, per aquella línia tan prima que divideix la fe excesiva en les seves creences religioses i la passió amb què es lliura als plaers del món en una ciutat que conviu armoniosament amb la seva doble moral. Religió, fe, poítica, violència i mort estan íntimament lligades en aquest retrat social. Realització: Pablo Márquez.


Dissabte 13 de gener

sis de la tarda

Celebració de Dia de Reis, hi haurà regals, xocolata i tortell de reis. Preu de recuperació $150.00


Dimecres 17 de gener

set de la tarda

Cicle “X Trobada Hispanoamericana de Cinema i Video Documental Independent” amb El Triangle Rosa i la Cura Nazi per a l’Homosexualitat. Argentina-Brasil / 2014 / 63 min. Un documental sobre la suposada cura nazi de l’homosexualitat duta a terme per un metge danès que va experimentar amb joves homosexuals en un cap de concentració. Acabada la guerra es va refugiar a l’Argentina fins a la seva mort el 1965. Realizació: Nacho Steinberg y Esteban Jasper.

Dimecres 24 de gener

set de la tarda

Cicle “X Trobada Hispanoamericana de Cinema i Video Documental Independent” amb Les malades de l’imaginaire (Els malalts de l’imaginari). França-Guatemala / 2015 / 109 min. La pel.lícula presenta el retrat d’un psiquiatra que treballa a les comunitats mayes de Guatemala. El seguim quan va a visitar els seus pacients esquizofrènics, però també quan dona conferències i formació a metges, infermeres o promotors de salut. Ens fa descobrir l’hospital Nacional de Salut Mental de Guatemala. Ens informa que està finançat per una farmacèutica internacional i que la seva acció fonamental és de “promoure” la depresssió. Poc a poc, aquest psiquiatra, apareix com un instrument comercial al servei del laboratori. És un benefactor o és la víctima d’un sistema comercial? D’altra banda, terapeutes mayes tradicionals ens exposen les seves maneres no químiques de tractar aquests tipus de malalties. Dues maneres de concebre els transtorns mentals quedan exposats, entre orígens biològics i causes socials. Realizació: Philippe Goyvaertz.


Dimecres 31 de gener

set de la tarda

Cicle “X Trobada Hispanoamericana de Cinema i Video Documental Independent” amb Vergonya i respecte. Argentina / 2015 / 81 min. Vergonya i respecte és un documental que s’endinsa a l’interior d’una família gitana que Buenos Aires, oriunda d’Espanya. Té com a protagonista a cinc generacions de gitanos que viuen en el país, els quals, entre música i dinars, deixen veure el més íntim dels seus codis i costums. En un món tecnològic i desacralitzat, proben la vitalitat i supervivència de l’estricta llei gitana i d’una cultura mil.lenària. Realizació: Tomás Lipgot.

 

 

  

Contacta'ns

Si vostè té algun dubte, si us plau no dubti en contactar amb nosaltres!

On som?

Marsella 45, 
Colonia Juárez
Delegación Cuauhtemoc
México DF 06600 México