Agenda · Gener

Dimecres 10 de gener

set de la tarda

Cicle “X Trobada Hispanoamericana de Cinema i Video Documental Independent” amb Entre el que és sagrat i el que és profà. Mèxic / 2014 / 78 min. Pel.lícula documental que realitza una exploració visual i antropològica mitjançant l’esperit de l’home, per aquella línia tan prima que divideix la fe excesiva en les seves creences religioses i la passió amb què es lliura als plaers del món en una ciutat que conviu armoniosament amb la seva doble moral. Religió, fe, poítica, violència i mort estan íntimament lligades en aquest retrat social. Realització: Pablo Márquez.


Dissabte 13 de gener

sis de la tarda

Celebració de Dia de Reis, hi haurà regals, xocolata i tortell de reis. Preu de recuperació $150.00


Dimecres 17 de gener

set de la tarda

Cicle “X Trobada Hispanoamericana de Cinema i Video Documental Independent” amb El Triangle Rosa i la Cura Nazi per a l’Homosexualitat. Argentina-Brasil / 2014 / 63 min. Un documental sobre la suposada cura nazi de l’homosexualitat duta a terme per un metge danès que va experimentar amb joves homosexuals en un cap de concentració. Acabada la guerra es va refugiar a l’Argentina fins a la seva mort el 1965. Realizació: Nacho Steinberg y Esteban Jasper.

Dimecres 24 de gener

set de la tarda

Cicle “X Trobada Hispanoamericana de Cinema i Video Documental Independent” amb Les malades de l’imaginaire (Els malalts de l’imaginari). França-Guatemala / 2015 / 109 min. La pel.lícula presenta el retrat d’un psiquiatra que treballa a les comunitats mayes de Guatemala. El seguim quan va a visitar els seus pacients esquizofrènics, però també quan dona conferències i formació a metges, infermeres o promotors de salut. Ens fa descobrir l’hospital Nacional de Salut Mental de Guatemala. Ens informa que està finançat per una farmacèutica internacional i que la seva acció fonamental és de “promoure” la depresssió. Poc a poc, aquest psiquiatra, apareix com un instrument comercial al servei del laboratori. És un benefactor o és la víctima d’un sistema comercial? D’altra banda, terapeutes mayes tradicionals ens exposen les seves maneres no químiques de tractar aquests tipus de malalties. Dues maneres de concebre els transtorns mentals quedan exposats, entre orígens biològics i causes socials. Realizació: Philippe Goyvaertz.


Dimecres 31 de gener

set de la tarda

Cicle “X Trobada Hispanoamericana de Cinema i Video Documental Independent” amb Vergonya i respecte. Argentina / 2015 / 81 min. Vergonya i respecte és un documental que s’endinsa a l’interior d’una família gitana que Buenos Aires, oriunda d’Espanya. Té com a protagonista a cinc generacions de gitanos que viuen en el país, els quals, entre música i dinars, deixen veure el més íntim dels seus codis i costums. En un món tecnològic i desacralitzat, proben la vitalitat i supervivència de l’estricta llei gitana i d’una cultura mil.lenària. Realizació: Tomás Lipgot.

 

 

  

Contacta'ns

Si vostè té algun dubte, si us plau no dubti en contactar amb nosaltres!

On som?

Marsella 45, 
Colonia Juárez
Delegación Cuauhtemoc
México DF 06600 México