Agenda · Maig

Dimecres 3

set de la tarda

Cicle de cine “Obsessió musical”, amb la pel·lícula: Gran Piano, 2013, España, Eugenio Mira. Actors: Elijah Wood, John Cusack, Alex Winter, Kerry Bishé, Allen Leech, Tamsin Egerton, Dee Wallace.


Dissabte 6

7 de la tarda

Contes de l’Exili Republicà Espanyol Després de la Guerra Civil, milers de persones fugiren de l’Espanya de Franco, entre ells escriptors que amb la llibertat d’expressar-se lluny de l’opressió, aconseguiren donar veu al seu passat i al futur que els presentava una terra que els obrí els braços de l’altra banda de l’oceà. Vine a escoltar les seves històries, de les veus de la Lupita Beltran, Abra-ham Reyes i Alberto Paz i reviu aquelles paraules que a la seva terra natal estigueren prohibides. Donatiu: $50


Diumenge 7

una de la tarda

Concert de la Massa Coral de l’Orfeó Català de Mèxic, A.C. al Museu Nacional del Virreinato (Hidalgo 99, Centro, C.P. 54605 Tepotzotlán, México).


Dimecres 10

set de la tarda

Cicle de cine “Obsessió musical”, amb la pel·lícula: El Violí roig, 1998, Canada, François Girard. Actors: Samuel L. Jackson, Greta Scacchi, Jason Flemyng, Colm Feore, Carlo Cecchi.


Dimecres 17

set de la tarda

Cicle de cine “Obsessió musical”, amb la pel·lícula: Jersey Boys, 2014, Estats Units, Clint Eastwood. Actors: John Lloyd Young, Vincent Piazza, Erich Bergen, Michael Lomenda, Christopher Walken, Jeremy Luke, Joey Russo, Freya Tingley, Sean Whalen, Francesca Eastwood.


Divendres 19

set de la tarda

Presentació del llibre “Yo soy el de pants” de Daniel Córdoba, ex Becari de l’Orfeó Català de Mèxic i actual director de postgrau de la Universitat Montrer.


Dimecres 24

set de la tarda

Cicle de cine “Obsessió musical”, amb la pel·lícula: Whiplash: Musica i obsessió, USA, Damien Chazelle, 2014. Actors: Miles Teller, J.K. Simmons, Melissa Benoist, Paul Reise, Austin Stowell, Jayson Blair.

vuit de la nit

Inauguració de l'exposició individual de pintura "La Travessia de l’Heroi" de Javier Saavedra.


Dimecres 31

set de la tarda

Cicle de cine “Obsessió musical” amb la pel·lícula Beethoven, 2006, Estats Units, Agnieszka Hollans. Actors: Ed Harris, Diane Kruger, Matthew Goode, Phyllida Law, Nicholas Jones, Joe Anderson

 

  

Contacta'ns

Si vostè té algun dubte, si us plau no dubti en contactar amb nosaltres!

On som?

Marsella 45, 
Colonia Juárez
Delegación Cuauhtemoc
México DF 06600 México